BUDIN NAPOLITANOA

Osagaiak:

Deléitate con flan napolitano! - Sabor y Estilo

10-12 pertsonentzat

  • Esne kondentsatuaren 370 g (lata txiki bat)LA LECHERA.
  • 392 ml (2 briks txiki) esne lurrundua, IDEAL sukaldatzeko.
  • 6 arrautza.
  • 200 g gazta zuri krematsu.
  • Banilla-estraktuaren koilarakada bat.
  • 60 ml karamelo likido.

Prestakuntza:

  1. Aurrez berotu labea 170º-an.

2. Banatu karamelua flaneretan.

3. Birrindu gainerako osagaiak, ore fin eta kazkabarra utzi arte.

4. Bota nahasketa flaneretara.

5. Laberatu maria bainura gutxi gorabehera 40-45 minutuz.

6. Egiaztatu egosita daudela zotz batekin ziztatuta.

7. Utzi hozten giro-tenperaturan eta hoztu zerbitzatu arte.