GAZTA TARTA

Masarako:

  • 150 irin (taza 1)
  • 20 gramo kakao
  • ½ kutxarada legami
  • 1 kutxarada edulkorante
  • 1 kutxarada vainillaren esentzia
  • Arrautza 1
  • 2 koilarakada olio

Gazta tartarako: 

  • 900 gramo filadelfia 
  • 2 arrautza 
  • 2 kutxarada edulkorante 
  • 80 gramo maizena
  • Laranja edo limoi bat

Prestakuntza:

  1. Lehenik masaren osagai guztiak bol baten nahastu
  1. Ondoren dena plano jarri eta labera sartu 10 minutuz 180 gradura.
  1. Nahastu filadelfia  edulkorantea eta limoi edo naranja zukuarekin.
  1. Horren ondoren bota bi arrautzak eta maizena eta ondo nahastu.
  1. Jarri aurretik labean egin dugun masaren gainean
  1. Labera sartu 140 gradutara 40-60 minutuz.
  1. Gozatu!

Dc: https://www.recetasgratis.net/